Lobster Friday - bij Restaurant Zuyd
Op vrijdagavond 11 april verzorgen we in samenwerking met Wijnkoperij Van Bilsen een culinaire avond met een 5-gangen menu waar kreeft de hoofdrol krijgt. Gegrild, gestoomd, gesauteerd, een bisque.....het zou allemaal voorbij kunnen komen. Als liefhebber van deze delicatesse mag u deze avond zeker niet missen! Uiteraard verzorgen we er bijpassende wijnen bij, de wijnmaker van Cederberg uit Zuid-Afrika zal ze zelf komen toelichten. Lees verder
Op vrijdagavond 11 april verzorgen we in samenwerking met Wijnkoperij Van Bilsen een culinaire avond met een 5-gangen menu waar kreeft de hoofdrol krijgt. Gegrild, gestoomd, gesauteerd, een bisque.....het zou allemaal voorbij kunnen komen. Als liefhebber van deze delicatesse mag u deze avond zeker niet missen! Uiteraard verzorgen we er bijpassende wijnen bij, de wijnmaker van Cederberg uit Zuid-Afrika zal ze zelf komen toelichten.
Over Cederberg Wines
De wijngaarden van Cederberg groeien op een hoogte van meer dan 1000 meter boven zeeniveau in een geïsoleerd, virusvrij gebied. Het gebied is gezegend met diverse bodems, overvloedig zoet water, een uniek koud klimaat en vijf generaties van diepgaand begrip van het land.
Gezonde druiven en een minimale interventie-aanpak van het wijnmaakproces hebben geresulteerd in een consistent bekroond assortiment wijnen.
5-gangen kreeftenmenu € 99,- p.p.
bijpassende wijnen € 49,- p.p.
Reserveren kan online o.v.v. 'Lobster Friday' via de website of telefonisch via 076-5151340.