Samen met anderen de Santspuykeuken in om aan de slag te gaan met dagverse asperges van ons land. Na het koken schuif je aan aan de gezellig gedekte tafel om te genieten van al dat heerlijks. Natuurlijk zorgen we voor een goed glas wijn of fris. Lees verder
Samen koken en daarna...aan tafel natuurlijk!
Samen met anderen de Santspuykeuken in om aan de slag te gaan met dagverse asperges van ons land. Na het koken schuif je aan aan de gezellig gedekte tafel om te genieten van al dat heerlijks. Natuurlijk zorgen we voor een goed glas wijn of fris.
Denk je dat dit iets is voor jou (je kookclub, collega's, sportteam, vrienden, enz.) kan zijn? Je kunt je opgeven met een groep van 10 a 15 personen. We starten aan het einde van de middag en ronden af rond 21.00 uur. De datum spreken we af in goed overleg.
In een landelijke omgeving, even buiten Etten-Leur, staat wijn- en aspergeboerderij De Santspuy van de familie Sweep. Hier draait alles om de mooie dingen van het leven.